Po zapoznaniu sie z argumentami ,u偶ywam okre艣lenia, "burmistrza" jak i przeczytaniu Twego postu mog膮 tylko doj艣膰 do wniosku ze ka偶da ze stron ma swoj膮 racj臋.Jestem za ,a nawet i przeciw -- takie jest w tej chwili moje zdanie w tym temacie
Za Tob膮
Przemawiaj膮 silne wi臋zi niewielkiego terytorium,jak i sentyment do miejsca zamieszkania.Wolisz mieszka膰 w so艂ectwie Rzepnica ,niz w Bytowie.Przemawiaj膮 te偶 cechy ekonomiczne.Jednorazowe ??op艂aty finansowe.Pami臋tam jak szczyci艂a艣 si臋 Wasz膮 wsp贸ln膮 osiedlowa zabaw膮 czerwcow膮 ,jedn膮 i ja wspominam fajnie.Wida膰 偶e Wasze ma艂e spo艂ecze艅stwo jest uporz膮dkowane
Boisz si臋 tego 偶e wtargniecie tego wi臋kszego s膮siada zburzy to Wasze uporz膮dkowanie.Twoje "nie" jest zaakcentowane du偶ymi literami ,co mo偶e oznacza膰 i偶 niepodleg艂o艣ci Rzepnicy b臋dziesz broni艂a do ostatniego s艂owa.Zapewne nie sama?/
Przeciw Tobie
Prawo silniejszego.Burmistrz ma wiele racji odno艣nie przynale偶no艣ci terytorialnej kilku ulic.Przegrane wybory przez Twoje ugrupowanie to raz. A dwa, trzeba by艂o tylko wygra膰 wybory na fotel burmistrza i nie by艂oby dzi艣 problemu.
Jeszcze trzy uwagi ,ju偶 tylko moje.
Wyniki ,jak i same konsultacje nie s膮 wi膮偶膮ce w 100 %
Wyznaczcie ju偶 teraz i przygotujcie miejsca w kt贸rych b臋d膮 sta艂y nowe tablice z nazw膮 BYT脫W
Panowie radni te偶 co艣 szykuj膮 w cicho艣ci,podobno baner o tresci WITAJCIE W BYTOWIE
heksa -to smile .Pozdro