miasto Bytów w internecie

Fotografia lubna
Reklama i Ogłoszenia Ogłoszenia Drobne Katalog Firm

Temp. w Bytowie: b.d.
Zima „zaskoczyła” bytowiaków (foto)
Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek

Cobra napisał(a):
Zima „zaskoczyła” bytowiaków

Czytaj pełny tekst artykułu
Cytuj PW Strona WWW
Poinformuj o poście moderatora forum

Witaj Cobra po tym co napisze posypia sie na mnie gęste jak sypiacy snieg na Kaszubach, słowa krytyki ale nic to twoje teksty wołaja o pomste żadnego sensu zlepek wielu spraw, tytuł nie adekwatny do zmieszczonych zdję. Powiem szczerze, że kiedy Gby.pl kierował Leszek Szymczak było o niebo lepiej. Lechu zrobiłes najgorszą rzecz sprzedając Gazetę. Od zmiany właściciela spadły nałeb jakośc pisania ilośc tematów. Ludzie którzy piszą powinni nie robic tego na przysłowiowym kolanie. Chciałoby sie czytac ciekawe teksty a tu widze swoisty bazar ludzkich wypocin. tak sie składa, ze wiem o czxym mówie z pisaniem miałem do czynienia od dziecka jako baczny obserwator i znam warsztat oraz zasady dzieki czemu czytelnik z porzyjemnościa oddaje sie lekturze. Jestem pewien że takich i podobnych opinii jest więcej i jeszcze raz podkreslam nie jest to moja złosliwość. Gazeta to nie tylko biznes czytałem wielokrotnie szkolne gazetki które były zdecydowanie lepiej redagowane niż profwsjonalna Gby.pl Pozdrawiam
Cytuj PW Wyślij e-mail

Mówiąc językiem alpinistów,himalaistów dobrze przygotowałeś ten dzisiejszy "atak szczytowy"
Post z 11.01 śmiało można zaliczyć do klasycznego "obozu podszczytowego"
No, a skoro już Twoje racje jak i uzasadnione twierdzenia pozwoliły Ci wdrapać sie na ten krytykancki Mount Everest ,to nie pozostaje mi już nic innego jak złożyć Ci gratulacje.
Cytuj PW Wyślij e-mail

Sensacja na miarę Bytowa: śnieg w styczniu. Jeśli nie ma się o czym pisać, to naprawdę lepiej nie pisać w ogóle. Po jaką chole** pisać takie newsy.
Ps.: Myślenie nie boli.
Cytuj PW

Mezzo to nie chodzi o krytykę sama w sobie ale o wywołanie zmiany jakości pasania przez szanownych redaktorów. A skoro owo pisanie jest dla nas więc chyba dobrze zabrac głos. Jestem czytelnikiem Gby.pl od samego początku a wczesniej wersji papierowej i widzę regularny spadek poziomu. ktoś kto prowadzi gazetę powinien szukac tematów i ciekawie je nam sprzedawać a skoro nie potrafi zawsze mozna się zająć sprzedawaniem pietruszki na osiedlowym bazarku. A co do porównań górskich to ja najpierw przygotowywuję sie do łojenia, samo podejscie to ułamek pracy włozonej w zdobywanie szczytów nie tylko tych górskich. Z turystycznym pozdrowieniem
Cytuj PW Wyślij e-mail

kupa smiechu !!!
przeciez to zadna zima ludzie, to tylko lekkie zabielenie.
Cytuj PW

Wcześniej mimo słabych, pisanych na siłę artykułów, można było chociaż obejrzeć dobre zdjęcia od Adama. Teraz niestety wchodzę tu aby się pośmiać z żenująco niskiego poziomu tego portalu. Nie piszę tego by urazić kogokolwiek, lecz po to by zobaczyć jakąś poprawę. Pozdrawiam
Cytuj PW Wyślij e-mail

kol.alpinisto-- nie za bardzo wiem o co chodzi z tym "łojeniem"
Czy chodzi o alkoholowe picie,czy o kogoś pobicie.
- ..to nie chodzi o krytykę.. więc o co chodzi?
Aby wywołać jakąś zmianę u osoby np.w pracy lub zachowaniu należy
wytoczyć przeciw niej lub jej postawie, słowa krytyki.Czasami jest ona /krytyka / nieodzowną i jedyną metoda dzięki której możemy komuś powiedzieć co nam się nie podoba i tym samym doprowadzić do zmiany w jego zachowaniu lub zmiany w jego stosunku do pracy.
I Ty to zrobiłeś,użyłeś słowa krytyki która redakcji GBY i nam wyjdzie tylko na lepsze.
Inną formą rozwiązywania i wywoływania zmian jaką jest dialog nie miałaby tu sensu.
W innym poscie wspominasz pierwszego własciciela GBY kol. Leszka Szymczaka.W Twoich słowach wyczuwam lekką nutkę tęsknoty za jego osobowością i jego dziennikarskim stylem prowadzenia forum.
Nie wiem czy wiesz,jeżeli się mylę to przepraszam,ale można z nim korespondować na jego obecnym forum.W razie potrzeby służę.
W moim powyższym poście nie ma cienia złośliwości i nie doszukuj sie drugiego dna co do Twej osoby.Pozdrawiam.

Cytuj PW Wyślij e-mail

Rozbawiłeś mnie
1. łojenie to zdobywanie szczytu, ściany w nomenklaturze wspinaczy szczególnie skałkowych szkoda ze tak jednoznacznie sie to kojaży
2. Nie tęsknie za osobowościa Pana Szymczaka / co to za konstrukcja- tęsknić za osoboiwością/, stwierdziłem i będę sie dalej przy tym upierał, że poziom gby.pl był lepszy kiedy prowadził ja Pan Leszek Szymczak i tyle ot cała filozofia
3. Bardzo sie cieszę, że wywołałem dyskusję choc szkoda tylko, że nie zajęła stanowiska Pani Cobra mam wszk nadzieję że polepszy sie pisanie na gby.pl i dobór tematów będzie bardziej celny Mysle że wyczerpałem temat bo tak naprawde dyskusja zchodzi na inne tory a to już całkiem inna historia. Pozdrawiam
Aha Mezzo ja wcale nie odebrałem tego jak twoją złosliwość naprawde poprostu dobrze i warto jest rozmawiać
Cytuj PW Wyślij e-mail

" enerci" do niedzieli zgadzałem się z Tobą ,że jest to tylko lekkie zabielenie. Ale kiedy obok naszego stojącego na parkingu auta zobaczyliśmy puste miejsce parkującego sąsiada - wyjechał/przeważnie jezdzi do kościoła na 9 lub 11/ a na masce naszego pojazdy ,pod kołami leżały zwały nasypanego, zmiecionego śniegu
stwierdziliśmy że to nie było śnieżne "zabielenie' ale zwykłe chamstwo wymieszane z mokrym śniegiem.Zgodzisz się ze mną?
............................................................................
Nie dziwie sie p.Karinie R.że nie zajęła w dyspucie z tobą pisemnego stanowiska.Znam tę osobe tylko z widzenia .Jest ładną , zadbaną i elegancką kobietą i nie widzę ją za ladą osiedlowego bazarku jako sprzedawczynie pietruszki .I nie tylko pietruszki.
Na pewno obraziła sie okropnie i tu /dodam jeszcze raz/ wcale jej się nie dziwię.
..............................................................
kojarzy nie ...........
koniec
Cytuj PW Wyślij e-mail

Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek
Opcje tematu

REKLAMA
PolmorDrutex SA. Najlepsze okna... Bez kitu!!!