miasto Bytów w internecie

Fotografia lubna
Reklama i Ogłoszenia Ogłoszenia Drobne Katalog Firm

Temp. w Bytowie: b.d.
Umowa dotycząca budowy miejskiego basenu sportowego podpisana przez burmistrza
Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek

M.B. napisał(a):
W czwartek 22 lipca podpisano umowę na pełnienie obowiązków inspektora nadzoru nad inwestycją budowy miejskiego basenu sportowego w Bytowie. Firmą, która wygrała przetarg jest Zakład Budownictwa Ogólnego Pana Michała Fijałkowskiego.

Czytaj pełny tekst artykułu
Cytuj PW Strona WWW
Poinformuj o poście moderatora forum

ciekawe czy odbiór roboty będzie na takim samym poziomie jak odebrany bruk przy ul. Kołłątaja gdzie można robić testy zawieszenia samochodów tak jest krzywo, a odbierał to ten sam inspektor

a z basenu może woda uchodzić i tez może zostac oddany do użytku bo to taka mało znacząca usterka
Cytuj PW Wyślij e-mail

ŻANDARMERIA BUDOWLANA---- za 171 tyś zł.
Cytuj PW Wyślij e-mail

koras Ty sam jesteś krzywy
Cytuj PW Wyślij e-mail

widać że sie prezesa K. nasłuchałeś i w głupoty wierzysz darasek

każdy kto się zna na temacie to wie o czym napisalem

widac nie kazdego to dotyczy a przede wszystkim ciebie

szkoda tylko że nie potrafi dopilnowac wydawania naszych pieniedzy
nawirzchnia jest do d..y
porównaj to darasek z nawierzchniami które sa położone na zachodzie

ale nie 5 km od twojej wioski bo to za blisko :)
Cytuj PW Wyślij e-mail

słuchaj koras co Ty możesz wiedzieć o budowaniu drogi w naszym kraju! ok zgadzam się, że na zachodzie są dużo lepsze drogi ale porównaj sobie jaki tam jest system przetargowy! tam oferta potencjalnego wykonawcy wystawiona poniżej ceny inwestora jest automatycznie odrzucana. A u nas jak jest?? najniższa wygrywa! liczy się kasa a nie jakość, to w końcu na czymś ten wykonawca musi przyciąć. No nie ma wyjścia jeśli chce zarobić. A wracając do kołłątaja, kostka nie może być położona krzywo tylko nierówno to jest jedno a po drugie jakbyś widział tą kostkę jak przywieźli z gdyni to byś zauważył, że różni się ona wysokością nawet 1 cm. Jakoś ja nie słyszałem by ktoś na nią narzekał, są zęby owszem, ale nie przesadzaj już z tym testowaniem zawieszenia :) a jak Ci się ona tak nie podoba to sobie kup helikopter :)
Cytuj PW Wyślij e-mail

Ludzie!!!!!
tytuł o basenie, a wy gadacie o ułożonej kostce brukowej. Ja myślę, że u nas basen nie zda egzaminu i po jakimś czasie zostanie zamknięty. Wszystko z powodu kosztów. Latem każdy woli iść nad jezioro, a w pozostałych miesiącach też niewiele osób będzie z niego korzystało, bo szkół nie stać na takie wydatki, a znając życie i poziom cen w Bytowie (w porównaniu do innych miast w Polsce) to walną taką cenę za godzinę pływania, że większość wybierze Kościerzynę. Oby moje słowo obróciło się w g..., ale czarno widzę ten nasz bytowski basen. Gdybyśmy byli pierwszymi, w okolicy, którzy wybudowali basen to jeszcze mielibyśmy duże szanse na utrzymanie się na rynku, ale tak...

--
Śmiejcie się, nie czekając aż będziecie szczęśliwi, bo umrzecie nie roześmiawszy się ani razu.
Cytuj PW Wyślij e-mail

Tak w 60 % przychylam się do zdania powyżej.
Kilka razy też pisałem ze wybudować basen z trudem ,ale wybuduje się
Większe problemy będą z utrzymaniem i eksploatacją,życie może również utrudniać sanepid.
Drogi bilet wstępu nań nie rozwiąże też egzystencji tego sportowo -rekreacyjnego przybytku.
Cytuj PW Wyślij e-mail

Witam, Elektra!
Już myślałam, że weterani forum zamilkli, a tu taka miła niespodzianka. W temacie basenu mam podobne zdanie jak ty.

--

Lawina bieg od tego zmienia, po jakich toczy się kamieniach.
Cytuj PW Wyślij e-mail Strona WWW

Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek
Opcje tematu

REKLAMA
PolmorDrutex SA. Najlepsze okna... Bez kitu!!!